FANtv-nl-logo-mobile

Een nieuwe tienerkamer

Een nieuwe tienerkamer

De tienjarige Damian woont samen met zijn ouders en zijn drie zussen. Hij heeft het kleinste kamertje in huis. Dit moet een stoere kamer worden met het liefst iets van voetbal erin.

Een roze babykamer

Een roze babykamer

Een kinderkamer met frisse warme kleuren. En het liefst ingericht met brocante meubelen en een klassieke sfeer. Dat willen de bewoners voor hun nieuwe babykamer.

Van kinderkamer naar tienerkamer

Van kinderkamer naar tienerkamer

In Warnsveld hebben we een tienerkamer gebouwd. Aan het begin van de klus was het nog een echte kinderkamer. We hebben de zolder omgebouwd tot een echte tienerkamer.

Maak zelf een autobankje

Maak zelf een autobankje

Weinig klussen zijn zo leuk als het maken van een origineel kinderbankje. Daarom hier een  bouwtekening van een autobankje.

Een deur afhangen

Een deur afhangen

Het kan natuurlijk gebeuren dat er een keer een nieuwe deur in je deurpost gezet moet worden. Om deze goed op zijn plek te krijgen moet je hem afhangen. Hoe werkt dat eigenlijk?

Een boomhutbed

Een boomhutbed

We maakten van een hoogslaper een heuse boomhut om in te slapen. Welk jongetje wil dat nou niet op zijn kinderkamer? Gelukkig hebben wij voor jou een bouwtekening.

Serre of uitbouw?

Serre of uitbouw?

De term serre wordt heel vaak onterecht gebruikt. Een echte serre heeft geen open verbinding met het achterliggende woonhuis, wordt niet via de CV verwarmd en is niet geïsoleerd.

Dekbedovertrek verschonen zonder moeite

Dekbedovertrek verschonen zonder moeite

Veel mensen draaien hun hand niet om voor het vervangen van een dekbedovertrek, maar er zijn ook mensen die het een vervelende klus vinden. Bijvoorbeeld omdat ze een hekel hebben aan het geworstel met het deskbedovertrek, of omdat ze last hebben van hun rug, nek of arm. Voor deze mensen is er nu het AllZippedUp dekbedovertrek.

Een hobbelmotor maken

Een hobbelmotor maken

Een paar jaar geleden maakte we een hobbelmotor. Dat was een mooi stuk houten speelgoed, maar nu is het het tijd voor een verbeterde versie.

Vergelijkbare artikelen

nieuwsbrief-woon