Tapijt in de kinderkamer

Tapijt in de kinderkamer

Kinderkamers zijn vaak vrolijk aangeklede kamers met veel kleuren. In meisjeskamers vind je vaak roze, lila en paars en in jongenskamers overheersen de kleuren bruin, blauw en groen.

Tips met betrekking op gordijnen

Tips met betrekking op gordijnen

Gordijnen spelen een belangrijke rol bij de sfeer van een kamer. Het zijn immers vaak grote stukken stof die erg in het oog springen. Zelfs als de gordijnen open zijn.

Een vakkenkast. Voor als je spullen gezien mogen worden

Een vakkenkast. Voor als je spullen gezien mogen worden

Heb je veel mooie en gezellige woonaccessoires die je graag laat zien, maar te weinig ruimte om deze allemaal uit te stallen. Denk dan eens aan een vakkenkast. Deze sierkasten bieden volop mogelijkheden om al het moois te laten zien.

Sfeer creëren met fotobehang

Sfeer creëren met fotobehang

Met fotobehang kun je op een heel eenvoudige manier de sfeer in een kamer ingrijpend veranderen. Laat je hier inspireren!

Kleuren combineren

Kleuren combineren

Kleuren combineren is niet altijd even makkelijk. Sommige kleuren passen heel goed bij elkaar, maar een andere combinatie kan verschrikkelijk uitpakken. Toch is het belangrijk om te spelen met kleuren en kleuren te combineren. Een combi van kleuren zorgt immers voor leven in een ruimte. Hieronder vier manieren om een harmonieuze combinatie van kleuren te maken. Deze tips zijn afkomstig van de kleurspecialisten van Flexa.

Antiek en Design: Inspirerende voorbeelden

Antiek en Design: Inspirerende voorbeelden

Door antiek en exotische kunstobjecten als decoratie te gebruiken kun je prachtige stijlvolle effecten bereiken. Mooie voorbeelden daarvan zijn te zien op de website Antiek & Design.

Natuurlijke kerstsfeer

Natuurlijke kerstsfeer

Wil je een gezellige kerstsfeer in huis, maar heb je geen zin in de gebruikelijke kerststukjes, dan hebben we hier twee tips voor je om je huis op een originelere manier met kerst aan te kleden.

Tafelstijlen voor de kersttafel

Tafelstijlen voor de kersttafel

De kersttafel kent vele verschillende stijlen. Je hebt de kersttafel met traditioneel rood en goud, maar ook een stijlvolle zwarte kersttafel. En wat dacht je van de winterse kersttafel met veel wit en zilver.

Kijk bij het artikel Tafelstijlen voor Kerst voor enkele mooie verschillende kersttafels. Ga je dit jaar bij het kerstdiner voor Classic Black, voor Glamorous Red of voor Sparkling Silverware?

Giftfinder voor last minute kerstcadeaus

Giftfinder voor last minute kerstcadeaus

Nog steeds op zoek naar een geschikt cadeau voor de decembermaand? Met Kerst in het vooruitzicht hebben we een handige Giftfinder voor je die de weg wijst naar de leukste cadeaus.

Van saaie hal naar luxe ontvangstruimte

Van saaie hal naar luxe ontvangstruimte

De hal is vaak een ondergeschoven kindje. Dat is jammer, want het is het visitekaartje van je huis. Wij laten je zien hoe je deze doorgaans saaie hal omtovert tot een luxe ontvangstruimte.

Opstellingen voor de woonkamer

Opstellingen voor de woonkamer

Na de zomer krijgen velen weer zin om hun huis weer eens een flinke opfrisbeurt te geven. Hier wat ideeën voor een creatieve nieuwe opstelling. 

Klokken van glas

Klokken van glas

Design-merken als Karlsson, LS Works en Nexttime hebben mooie wandklokken in hun assortiment die gemaakt zijn van glas. Glasklokken hebben als basis een glazen plaat waarop het uurwerk gemonteerd wordt . Glas is een materiaal dat een mooi effect geeft. Glas kan doorzichtig zijn, maar bij klokken wordt er ook veel gebruik gemaakt van het niet doorzichtige frosted glas (bevroren glas).

Design vloerkleden

Design vloerkleden

Is een vloerkleed een saai en fantasieloos onderdeel van je woninginrichting? Nee hoor, dat hoeft helemaal niet. Er zijn heel mooie en originele vloerkleden te koop. Vloerkleden die anders dan anders zijn.

Albelli beste webwinkel 2014

Albelli beste webwinkel 2014

Het Nederlandse koperspubliek heeft Albelli uitgeroepen tot de beste webwinkel van Nederland. Albelli levert fotoproducten zoals fotoboeken en foto's op canvas, forex, plexiglas en aluminium.

Tips voor een grotere badkamer

Tips voor een grotere badkamer

Helaas is een badkamer vaak een kleine kamer met een douche of bad. Maar je kunt heel veel met deze ruimte, ook als je niet zo'n grote badkamer hebt.

Sfeer in huis

Sfeer in huis

Herfst en winter naderen, dus we brengen weer veel meer tijd in huis door. Dat is een mooi moment om sfeer en gezelligheid aan de woonkamer toe te voegen. Dat kan op veel verschillende manieren. Met soms heel eenvoudige aanpassingen kun je gemakkelijk meer sfeer in je huis brengen. Hoe dat kan? Dat laten de experts van Fonq zien. Ze stelden een top 10 van sfeermakers in huis samen.

Tips voor een goede werkplek thuis

Tips voor een goede werkplek thuis

Er wordt steeds meer thuis gewerkt. Dankzij het "nieuwe werken" werken steeds meer mensen één of meer dagen per week thuis. Dat kan aan de eettafel, maar als je veel thuis werkt is een goede werkplek wel aan te raden. Op een rustige inspirerende werkplek ben je immers veel productiever, en het werkt veel prettiger.

Vergelijkbare artikelen

nieuwsbrief-woon