FANtv-nl-logo-mobile

Onbezorgd rijden met het multimedia systeem

Wat is er nu vervelender dan lange autoritten richting de vakantiebestemming? Kinderen op de achterbank die zich stierlijk vervelen, een partner die de weg niet kan vinden op de kaart en dan is er ook nog eens gebrek aan leuke muziek op de radio. Al deze problemen zijn in één klap verholpen met het nieuwe multimedia systeem van Globe Gadgets.
Het multimedia systeem is vergelijkbaar met een home-cinemaset, die je steeds vaker in huiskamers tegenkomt. Deze car-entertainmentset bestaat uit een DVD-speler, waarmee je tevens cd's, mp3 cd's kunt afspelen, een 7 inch TFT-scherm en een afstandbediening. De kinderen kunnen zich vermaken met de nieuwste Disneyfilm of hun favoriete kinderliedjes.
Wil je graag het laatste nieuws bekijken als je even in de file staat? Dan schakel je gewoon de TV-tuner in. Deze is voorzien van 40 voorkeuzezenders en kan ook alle andere zenders in de ether ontvangen.


Navigatiesysteem en parkeerhulp
Met dit multimedia systeem kun je niet alleen films of televisie kijken en muziek afspelen. Dit unieke systeem is ook makkelijk te koppelen aan een navigatiesysteem. Zo verdwaal je nooit meer en kan je partner ongestoord met de kinderen genieten van een leuke film.
Tevens beschikt het multimedia systeem over aansluitingen voor een achteruitrijcamera en parkeersensoren. Het heldere beeldscherm van het multimedia systeem toont de scherpe kleurenbeelden, die worden gemaakt door de camera die in de achterbumper is geplaatst. Zo kun je precies zien wat er zich achter je auto afspeelt.


Dit systeem is gewoonweg onmisbaar voor elke automobilist die regelmatig de weg op gaat en onbezorgd wil autorijden. Wil jij ook een multimedia systeem dat van alle gemakken is voorzien? Kijk voor meer informatie op de website van Globe Gadgets.Vergelijkbare artikelen