FANtv-nl-logo-mobile

Nieuwe Rieger 2005 Catalogus

Alle tuningliefhebbers opgelet: de tweede uitgave van dé tuning bijbel is verkrijgbaar! De 2005 catalogus van Rieger is veel uitgebreider dan de vorige editie en bestaat nu uit maar liefst 560 pagina's pure tuning, styling en wheels.De nieuwe catalogus staat boordevol met de bekende Rieger producten maar ook met de allernieuwste producten. Denk hierbij aan producten voor onder andere de nieuwe BMW 1-serie, de nieuwe neus voor de Mercedes SLK en producten voor de Audi A3 Sportback en de Peugeot 307CC.


Een ander nieuwtje is dat nu ook verschillende bekende en nieuwe Rieger producten in carbon-look leverbaar zijn. Ook het velgenprogramma is uitgebreid met meer merken en nieuwe modellen.


Enkele andere nieuwe producten die in de catalogus staan, zijn de bumpers en zeer exclusieve velgen van het merk Carline, de zeer exclusieve sportspiegels van Hagus, sportonderstellen van onder andere KW, vele soorten uitlaten van onder andere Eisenmann en Supersport maar ook diverse producten om het interieur een sportievere look te geven. Kortom, KSC Import heeft de catalogus flink uitgebreid met vele nieuwe en exclusieve producten om jouw tuning projecten te realiseren.


Overzichtelijk weergegeven over 562 pagina's: de Rieger catalogus 2005 is een must voor iedereen!
De catalogus kost € 6,90 in Nederland en € 7,10 in België en is verkrijgbaar bij de Rieger dealer, de betere kiosken, de grotere tankstations en via de site van KSC Import, www.rieger.nlVoor meer informatie kun je contact opnemen met KSC Import in Venlo onder telefoonnummer 077-3969824 of mailen naar

Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl