FANtv-nl-logo-mobile

2-weg alarmsysteem

Globe Gadgets levert voor slechts 149 euro een compleet 2-weg autoalarm systeem met een LCD-handzender. Op het display van deze zender kan de eigenaar precies zien wat er aan de hand is.Het alarmsysteem beschermt je auto als een bodyguard. Via sensoren worden bewegingen zowel binnen als buiten de auto gedetecteerd. Bespeurt het alarm onraad dan gaat er een waarschuwing naar de handheld. Op het LCD-display wordt met duidelijke iconen aangegeven wat er aan de hand is.


Je hebt de keuze tussen stil alarm (alleen op de handzender) of waarschuwing via licht en geluid. In het laatste geval geeft een luidspreker die onderdeel van het systeem is gedurende vijf seconden een luid alarmsignaal. Tegelijkertijd beginnen de lichten van de auto tegelijkertijd knipperen. De handzender geeft tegelijkertijd twee keer een duidelijke piep. Daarnaast licht de display rood en blauw op. Zodoende weet de eigenaar van de auto dat er iets aan de hand is. Het bereik van de zender is 1 kilometer.
Bovenstaand alarm wordt gegeven als het alarm door een lichte schok wordt gegeven. Wordt er een zware schok waargenomen, bijvoorbeeld door het inslaan van een raam. Dan wordt het alarm gedurende 30 seconden gegeven. Ook wordt het onmogelijk om de auto te starten. Natuurlijk wordt de eigenaar ook op de hoogte gesteld. Is er sprake van loos alarm dan kan de eigenaar het alarm van afstand afzetten.

   


Andere sensoren "bewaken" de deur en de achterklep en scannen of er beweging is binnen de auto. Het is dus een bijzonder compleet systeem, dat ook nog wat handige extra's biedt. De handzender doet namelijk meteen dienst als "afstandsbediening voor de auto". Portieren, achterklep en ramen kunnen ontgrendeld en vergrendeld worden met het apparaatje. De binnenverlichting is ook te bedienen met de afstandsbediening. Tenslotte geeft het display een waarschuwing als de accu dreigt leeg te raken, bijvoorbeeld doordat men de lichten heeft laten branden, of als de deuren niet goed zijn afgesloten.


Het alarmsysteem wordt met twee handzenders geleverd.


Meer informatie: Globe Gadgets


Win een 2-weg alarmsysteem
Dankzij Globe Gadgets kunnen we enkele exemplaren van dit alarmsysteem weggeven. Ga naar www.belenwin.tv en maak kans op deze mooie prijs.

Vergelijkbare artikelen