FANtv-nl-logo-mobile

Radio/dvd-speler met 3.5 inch scherm

Globe Gadgets levert een radio/dvd met kleurenscherm die je op de standaardplek van de autoradio kunt inbouwen. Je hebt geen los scherm nodig om naar films te kijken.De nieuwste autoradio's spelen niet alleen cd's af, maar ook dvd's. En de allermooiste geven niet alleen het geluid, maar ook de beelden weer. Zo kun je in de auto genieten van het kraakheldere geluid en beelden van je favoriete dvd's. Calyzo levert een dvd/radio in standaard 1DIN-formaat die is voorzien van een 3.5 inch kleurenscherm. Zodoende kun je de speler in iedere auto in de voor de autoradio gereserveerde ruimte inbouwen. En je hoeft geen losse schermen te kopen en aan te sluiten. Overigens is dit wel mogelijk als je daar zelf prijs op stelt.


Natuurlijk kan de dvd-speler overweg met alle cd's en dvd's, ook als ze zelf gebrand zijn. Muziek (MP3, MP4) en films (DIVX, MPEG) kun je van internet downloaden en in je auto afspelen. En bovendien kun je een Tv tuner of een parkeersensor aansluiten op deze radio met beeldscherm.


De Calyzo radio/dvd-speler wordt geleverd door Globe Gadgets.


Win een Calyzo radio/dvd-speler
Bovenstaande speler kun je winnen! Kijk dit weekend naar de televisieuitzending van AutoXperience en doe mee aan de prijsvraag.

Vergelijkbare artikelen