FANtv-nl-logo-mobile

Nooit meer je auto kwijt met de X-Trace!

Je moet er toch niet aan denken dat je 's morgens de deur uitstapt en de auto is ineens verdwenen. Wat zou er handiger zijn dan een apparaat, waarmee je precies kan zien waar de auto op dat moment is? Een dergelijk apparaat bestaat namelijk: de X-Trace. Met wat simpele handelingen leidt dit technische snufje je weer feilloos naar de auto.


De X-Trace is een alarmeringssysteem die je eenvoudig in de auto kunt plaatsen, in bijvoorbeeld het dashboard of onder de stoel. Vervolgens sluit je de X-Trace aan op de accu van de auto (12 of 24 volt) en is hij klaar voor gebruik.

Hoe weet ik waar mijn auto is?
De X-Trace maakt gebruik van de allernieuwste GPS technologie en kan op elk gewenst tijdstip de positie van de auto weergeven. Nadat de X-Trace is geplaatst, kun je de X-Trace activeren door naar het unieke, mobiele nummer van het apparaat te bellen. Via Internet kun je vervolgens de positie van de X-Trace bekijken. Je kunt hiervoor inloggen op een speciale website waar de locatie van X-Trace bekend wordt gemaakt.
Wat zijn alle mogelijkheden?
Je kunt ook afspreken om een bepaald gebied af te bakenen waarbinnen de auto mag bewegen. Zodra er door de X-Trace wordt geconstateerd dat de auto buiten dit toegewezen gebied komt, wordt er automatisch een alarmmelding gegenereerd naar de alarmcentrale, die jou weer informeert.

De X-Trace kan gebruikt worden voor het zoeken en vinden van auto's, boten, vrachtwagens, motoren, mobiele kraan, landbouwvoertuigen, aggregaten, containers, etc. De X-Trace is te koop vanaf 399 euro in combinatie met een twee jarig KPN abonnement.


Voor meer informatie: www.xmark.nl.

Vergelijkbare artikelen