FANtv-nl-logo-mobile

Limited edition producten van Kenwood

Kenwood viert dit jaar dat het bedrijf 25 jaar actief is op de car entertainment markt. Om dit te vieren brengt het bedrijf diverse Limited Edition car audio - producten uit, zoals versterkers, cd-receiver, luidsprekerpakket en een compleet entertainmentsysteem.CD-receiver
De XXV-01D is een cd-receiver met een nieuwe external media control. Je kunt meerdere externe bronnen, zoals een iPod aansluiten op de receiver en via de afstandbediening van het systeem bedienen. De receiver heeft meerdere handige opties. De XXV-01D kan audiobestanden afspelen van AAC, WMA en MP3 formaat, maar heeft ook een unieke zoekfunctie waardoor rechtstreeks geselecteerd kan worden op Folder, Album, Artiest en Genre.
Vierkanaals versterker
De Kenwood XXV-02A is een vierkanaals versterker uitgerust met een uitgangsvermogen van 960 Watt. Deze versterker is voorzien van onder andere het Kenwood A.M.S. (Amplifier Managment system). Dit A.M.S. informeert de bestuurder via de display van de radio over instellingen en status van de versterker. Wordt de versterker aangesloten op een CD-receiver zonder A.M.S. compatibiliteit dan kan uitgangsvoltage, voeding, temperatuur en koelventilatorsnelheid worden afgelezen van een informatiedisplay op de versterker.


Mono-eindversterker
De XXV-03A is een mono-eindversterker die maar liefst 1600 Watt uitgangsvermogen levert. Deze krachtpatser is ontworpen volgens het ultramoderne D-class versterker design. De eindversterker heeft onder andere Low pass filters ingebouwd en is 1 Ohm stabiel! Verdere A.M.S. functies zijn gelijk aan die van de XXV-02A. Verdere A.M.S. functies zijn gelijk aan die van de XXV-02A.

High-End Luidspreker systeem
Kenwood biedt ook het XXV-04S Top-luidsprekersysteem. Het component, twee-speaker systeem bestaat uit onder andere een 7 inch koolstofvezel woofer met een gegoten aluminium frame en een 1 inch titanium dome tweeter (op- of inbouw). Voor de echte liefhebber kunnen woofer en tweeter van de XXV-04S gescheiden op twee versterkers worden aangesloten (bi-amping).


In-dash Entertainment center
De alleskunner XXV-05V in-dash entertainment center is voorzien van, radio tuner, tv-, dvd-video / dvd-audio speler en kan muziekbestanden in CD, WMA en MP3 formaat afspelen. Het systeem heeft een 7 inch beeldscherm met touchscreen functie. De 2 extra audio/video-ingangen voor extra DVD speler of spelcomputer zijn ook voorbereid voor een achteruitrijcamera. Voor navigatie is het systeem voorzien van RGB ingang.


Primeur: Dubbel-DIN multimediasysteem
Kenwood lanceert deze zomer de tweede generatie zogenaamde Dubbel-DIN multimediasystemen. Deze systemen kunnen volledig geïntegreerd worden in het dashboard. Op dit moment zijn er al zo'n 100 verschillende automodellen, verdeeld over bijna 30 merken die beschikken over zo'n dubbel-DIN inbouwmogelijkheid. Het topmodel DDX8027 beschikt over een 7-inch touch-screen beeldscherm met DVD Video speler, een AM/FM RDS Tuner, 4 x 50Watt vermogen, en aansluitingen voor een optioneel navigatiesysteem.


Kijk voor een overzicht van de automodellen met dubbel-DIN inbouwmogelijkheid of meer informatie over de producten op www.kenwood.nl.Vergelijkbare artikelen