FANtv-nl-logo-mobile

Autoradio met G-kracht meter

Kenwood is een vooraanstaande fabrikant van car-entertainment. Hun assortiment omvat een groot aantal autoradio's. WIj bekijken hier de KDC-W7031, een radio/cd/mp3-speler voor in de auto met leuke extra snufjes zoals een G-kracht meter en een iPod-interface.
Om met de laatste te beginnen. Als bezitter van een iPod kun je de draagbare muziekspeler aansluiten op de wisselaarbediening-aansluiting van de radio. Zodoende kun je alle muziek op de iPod afspelen via het geluidssysteem van je auto. Bovendien wordt dan het scherm van de radio alle informatie - zoals artiest en song-naam - weergegeven die ook op het display van de iPod getoond worden.


Een ander leuk snufje voor sportieve automobilisten is de G-Analyzer, een G-kracht meter. Een ingebouwde accelleratiesensor controleert de beweging van de auto en geeft deze grafisch weer met behulp van 19 patronen. Zowel de zijdelingse G-krachten en de acceleratie worden op een flitsende manier in beeld gebracht. Een indrukwekkend meerkleuren FL display biedt een breed scala aan levensechte animaties. De G-analyzer is exclusief voor deze radio.


Daarnaast biedt de Kenwood KDC-W7031 natuurlijk de kwaliteit en mogelijkheden die je van dit merk gewend bent. De radio speelt naast audio-cd's en de meest populaire digitale bestandsformaten (MP3 en WMA) ook ACC-bestanden af. Dit kwalitatief hoogstaande compressieformaat is sterk in opkomst.


De KDC-W7031 is een van de vele autoradio's die Kenwood in het assortiment heeft zitten. Voor iedere automobilist/muziekliefhebber biedt het merk wel een geschikte radio. Kijk op de Kenwoord Car Entertainment pagina voor alle informatie.

Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl