FANtv-nl-logo-mobile

1 april 2012: AutoMaxx Streetpower

Op zondag 1 april vindt het evenement AutoMaxx Streetpower plaats op het TT Circuit Assen. Een autosportief evenement met volop actie voor de echte auto- en tuningliefhebber. Tijdens AutoMaxx Streetpower is er een bomvol programma samengesteld zowel op de baan als op de paddock. Voor iedereen is er wel een interessant onderdeel bij. Een greep uit het programma.

assen

Streetlegal Dragraces
Op het TT Circuit Assen zullen maximaal 100 van de allersnelste straatauto's de strijd aangaan op de 1/8 mile afstand (201 meter). Deze vorm van legale straatraces zijn al jaren een van de grootste trekpleisters van de AutoMaxx events. De Dutch Hot Rod Association (DHRA) zal de tijdswaarneming hierbij verzorgen.Het wordt een strijd tussen dikke Japanse pk-kanonnen en Duitse krachtpatsers, aangevuld met American Muscle cars

Toyo Tires Time Attack
Tijdens de Toyo Tires Time Attack wordt er in verschillende klassen gestreden om de winst. Van beginners tot de bekende coureurs en van VW Golf tot Nissan Skyline: allemaal komen ze je voorbij geflitst in een poging de snelste rondetijd te zetten!

Meguiar's Show & Shine Contest
Ook in 2012 kun je getuige zijn van de strijd om de mooiste getunede auto tijdens de Meguiar's Show & Shine Contest. Er zijn prijzen te winnen in de verschillende categorieën en de eretitel Best of Show.

Club Paddock
Auto- en tuningclubs nemen een belangrijke plaats in tijdens AutoMaxx Streetpower. Een groot deel van de paddock wordt weer ingericht door meer dan 75 auto- en merkenclubs die ons land rijk is. Je kunt hier zo'n 1.000 clubauto's vinden, die een breed beeld van de Nederlandse scene weergeven.

Caraudio wedstrijden
Voor het tweede seizoen wordt Propper Droppers georganiseerd. Propper-Droppers gaat niet alleen om het hard gaan, maar met name om het “laag” gaan! Dat is immers ook de reden waarom men een subwoofer gebruikt bij het luisteren van muziek. Hiermee is deze competitie ook erg toegankelijk voor iedereen met een subwoofer in zijn/haar auto. Er wordt gemeten op 20HZ, 25HZ, 33HZ EN 40HZ.

Bedrijvenstraat
Ook dit jaar zul je diverse performance-, tuning- en stylingspecialisten bij elkaar verzameld zien. De bedrijvenstraat is daarom 'the place to be' voor de laatste trends, interessante aanbiedingen en zeker ook voor waardevol advies van de specialisten.

Het evenement start om 09.00 uur en eindigt om 18.00. Tickets kosten €17,-. In de voorverkoopt heeft men een korting van €3,- en betaalt men €14,-. Kinderen tot en met 12 jaar hebben gratis toegang.

Info: www.automaxxstreetpower.nl

Vergelijkbare artikelen