FANtv-nl-logo-mobile

Fiat Panda 4x4

De Fiat Panda 4x4 gaat daar waar traditionele auto's zich niet wagen. En tegelijkertijd laveert deze veelzijdige nieuwkomer zonder problemen door het drukke stadsverkeerBij 4x4 denk je meteen aan grote en onhandelbare auto's. Maar dat is niet het geval bij de Fiat Panda 4x4. Met zijn compacte afmetingen (3,57m lang, 1,59m breed en 1,62m hoog) is hij allesbehalve log te noemen. Het koetswerk is klaar voor het zware werk, maar tegelijk subtiel en discreet. De bumpers voor- en achteraan zijn voorzien van een beschermend schild en ook de flanken en de wielkasten krijgen profielen in zwarte kunststof.Samen met de vrije hoogte van 15 cm kan je je dan ook niet vergissen: de Fiat Panda 4x4 is een echte off-roader. Maar wel een veelzijdige off-roader! Zo levert de Fiat Panda 4x4 ondanks zijn stoer én subtiel karakter niets van zijn grote kofferruimte in.
Voor de Fiat Panda 4x4 heb je de keuze uit twee motoren: een 1.2 benzinemotor of de 1.3 MultiJet. In het eerste geval haalt de Panda 4x4 een top van 145 km/u en trekt hij op tot 100 km/u in 19 sec. Met de dieselmotor van de nieuwste generatie is 155 km/u de topsnelheid en wordt de kaap van de 100 km/u al na 16 sec overschreden vanuit stilstand.Beide motorisaties zullen beschikbaar zijn in de versie Climbing. Deze versie is onder andere uitgerust met transversale allesdragers en elektrische ruiten en centrale deurvergrendeling. De Panda 4x4 is al verkrijgbaar vanaf 11.920 €.
De Fiat Panda 4x4 benzine wordt in oktober gelanceerd op de Belgische markt. De befaamde MultiJet-motor zal vanaf maart 2005 beschikbaar zijn op deze stoere off-roader.


Vergelijkbare artikelen