FANtv-nl-logo-mobile

SsangYong presenteert spectaculaire studiemodellen

SsangYong pakt groots uit tijdens de autoshow van Seoul. Naast de huidige modellen presenteert het automerk ook drie studiemodellen. Deze drie uitzonderlijke auto's vallen met hun vormgeving direct op.Op de thuismarkt presenteert de fabrikant zich met een enorme stand met niet alleen de huidige productiemodellen, maar ook een aantal geavanceerde conceptauto's die SsangYongs visie op de toekomst tonen.


Het thema van de Seoul Motor Show – 'Fly high over the world' – geeft ook SsangYongs ambitie weer om een wereldwijd succesvolle autoproducent te zijn. Daarom presenteert SsangYong zich met de nieuwste technologieën en futuristische ontwerpen als toonaangevende fabrikant van SUV's en vrijetijdsauto's. Op de stand staan behalve de bekende Rexton en Korando tevens een aantal bijzonder geavanceerde studiemodellen.


Studiemodellen
De studiemodellen die SsangYong tijdens de autoshow toont, zijn onder meer de SV-R, de XCT en de XMT. Dit zijn ongetwijfeld de sterren van de Seoul Motor Show. SV-R staat voor 'Sophisticated Vehicle on Road'. Het is een SUV die unieke technologie combineert met een futuristisch ontwerp. De SV-R heeft een onderscheidend uiterlijk en richt zich met zijn luxueuze interieur in het bijzonder op de verfijnde stadsbewoner.


De XCT ('neXt City Trendsetter') is een zogenoemde Sports Utility Truck (SUT), die elementen van een SUV en een coupé in zijn ontwerp verenigt. De trefwoorden kracht, jeugd, uitdaging en stijl zijn op de XCT zeer zeker van toepassing.


Bij het conceptmodel XMT gaan veelzijdigheid, sportiviteit en een modieus ontwerp hand in hand. Vandaar ook zijn naam, die is afgeleid van 'eXtreme & Multi-purpose vehicle for Trailblazer'. De XMT combineert een hoge mate van veiligheid en het gebruiksgemak van een SUV met de verfijnde stijl van een sedan.

Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl