FANtv-nl-logo-mobile

Ford Mondeo Platinum

Wanneer deze maand de opnieuw (vooral uiterlijk) vernieuwde Mondeo zijn intrede doet op de Nederlandse markt, zal daar meteen ook een hoogst aantrekkelijke Platinum-versie van leverbaar zijn. Het uiterlijk van de Ford Mondeo heeft een opfrisbeurt gekregen en de auto is leverbaar met allerhande technologische vernieuwingen, zoals voice control, waarmee de auto nog aantrekkelijker wordt.De Mondeo Platinum biedt een ongekend hoog uitrustingsniveau tegen een onweerstaanbare prijs. Gezien de weldadige uitrusting is de Mondeo Platinum in de eerste plaats gericht op de zakelijke rijder die is gesteld op luxe, comfort en een fraaie vormgeving.


Hoewel deze elementen al sterk tot hun recht komen in alle uitvoeringen van de vernieuwde Ford Mondeo, munt de Platinum op deze gebieden extra uit. Daarbij heeft de Platinum een hoogst interessante leaseprijs: vanaf € 579,- per maand.De Mondeo Platinum onderscheidt zich (van de versie Trend) onder meer door het navigatiesysteem, de Bluetooth telefoonvoorbereiding, de voice control bediening van klimaatregeling, telefoon, audio en navigatiesysteem.


Maar ook  de 17-inch vijfspaaks lichtmetalen wielen, achtvoudig elektrisch verstelbare voorstoelen verwarmbare voorstoelen en gedeeltelijk lederen bekleding.De vanafprijs voor de nieuwe Mondeo Platinum vierdeurs 1.8 liter 16v benzinemotor met een vermogen van 92 kW (125 pk) is


€ 27.000,-. De 2.0 liter TDCi dieselmotor met 85 kW (115 pk) is er al vanaf € 30.000,-. Het productvoordeel ten opzichte van de Mondeo Trend bedraagt daarmee € 5.650,- voor de 4- en 5-deurs en zelfs € 6.200,- voor de Wagon.


De vernieuwde Mondeo is leverbaar vanaf € 23.200,-.

Vergelijkbare artikelen