FANtv-nl-logo-mobile

Renault Mégane Accès

Het Mégane gamma wordt per direct aangevuld met de Série Limitée Accès. De Accès is de nieuwe instapversie van het Mégane gamma en is leverbaar als 3-deurs, 5-deurs, Sedan en Grand Tour. De vanafprijs wordt met de introductie van de Accès 17.795 euro voor de 3-deurs 1.4 16V 80 pk.Veiligheid
Net als elke andere Mégane beschikt de Accès over een ABS-remsysteem met elektronische remkrachtverdeling en noodstopbekrachtiging. De veiligheid van de inzittenden wordt gewaarborgd door zes airbags. De driedeurs beschikt daarnaast over anti-duik airbags in de voorstoelen, die er in geval van een aanrijding voor zorgen dat de voorpassagiers stevig in hun stoel gehouden worden en niet onder de heupgordel doorglijden. In geval van een noodstop worden de alarmlichten automatisch geactiveerd.


Uitrusting
De Mégane Accès kan worden uitgerust met drie motoren, de 1.4 16V 80, 1.4 16V 98 en 1.6 16V 115. Voor de Grand Tour is de 1.4 16V 80 niet beschikbaar. De Accès is gebaseerd op het Authentique Basis uitrustingsniveau en beschikt niet over een snelheidsregelaar/ -begrenzer en over mistlampen in de voorbumper. De prijs van de Accès ligt € 1000,- lager dan die van een Authentique Basis met gelijke motorisering.


De Accès is uitgerust met elektrisch bedienbare zijruiten vóór, een in hoogte verstelbare bestuurdersstoel, een in hoogte en diepte verstelbaar stuurwiel, een in ongelijke delen neerklapbare achterbank en de Renault Card met afstandsbediende centrale deurvergrendeling.

Vergelijkbare artikelen