FANtv-nl-logo-mobile

Citroën C4 & C5 Biarritz

De Citroën C4 en C5 zijn tijdens de zomermaanden juli en augustus verkrijgbaar in een speciale serie met een zeer complete standaarduitrusting; de Citroën C4 en C5 Biarritz. Bovendien zijn beide modellen ook nog eens extra voordelig!


De Citroën C4 Biarritz is verkrijgbaar als sportieve Coupé of comfortabele Berline, met keuze uit een breed scala aan benzine- en HDi dieselmotoren. De standaarduitrusting is zéér compleet met o.a airconditioning, radio/cd-speler, ABS, 6 airbags, mistlampen vóór en metallic lak. Daarnaast krijgt de klant een TomTom GO navigatiesysteem t.w.v. € 500,- kado en bij inruil € 2.500,- extra korting op de ANWB/Bovag koerslijst.


De Citroën C5 Biarritz is verkrijgbaar als Berline en Break, met keuze uit een benzine- en twee HDi dieselmotoren: de 2.0 benzine, de 1.6 HdiF 16V en de 2.0HDi 16V. Standaard uitgerust met onder andere radio/cd-speler, ESP, 7 airbags, airconditioning (climate control met bizone), mistlampen vóór, cruise control met snelheidsbegrenzer en een regensensor. Ook bij de Citroën C5 wordt gratis het TomTom GO navigatiesysteem geleverd en krijgt de klant


€ 3.500,- extra korting op de ANWB/Bovag koerslijst bij inruil. Op sommige modellen kan het totale klantenvoordeel zelfs oplopen tot € 5.000,-.

Vergelijkbare artikelen