FANtv-nl-logo-mobile

Toyota Land Cruiser 100

Toyota heeft het innerlijk en het uiterlijk van de populaire Land Cruiser 100 verder verfijnd. De 4x4 is voorzien van onder meer een nieuwe grille, lichtmetalen 17-inchwielen en een automatisch dimmende binnenspiegel. Dankzij deze facelift is de Land Cruiser 100, zeker omdat de prijs niet is veranderd, nu nóg aantrekkelijker.


De Land Cruiser 100 is de ultieme 4x4, met volop ruimte en comfort voor maximaal zeven passagiers. Hij stelt de maatstaf voor stijl en luxe, waarin een karakteristieke vormgeving, robuuste kracht en onverzettelijke off-roadcapaciteiten perfect zijn uitgebalanceerd. Hierdoor biedt de auto een rijgedrag dat niet alleen vertrouwen geeft, maar ook voor opwinding zorgt.

Ander gezicht
Aan het exterieur van de Land Cruiser 100 werd het meeste gewijzigd. Toyota ontwierp voor de 4x4 een nieuwe grille en nieuwe koplampen die het gezicht van de auto nog een tikje eigenzinniger maken. De koelopeningen in de voorbumper van de Land Cruiser 100 zijn vergroot. De achterlichten met duurzame leds zijn van een nieuw design, net als de lichtmetalen 17-inchwielen. In het interieur is de binnenspiegel vervangen voor een exemplaar dat automatisch dimt als er fel (zon)licht in schijnt of als er 's avonds auto's met groot licht achter u rijden.


Prijs ongewijzigd
Al deze wijzigingen hebben geen invloed op de aanschafprijs van de Land Cruiser 100. De Toyota blijft onveranderd leverbaar vanaf 86.150 euro, met de betrouwbare 4,2 liter dieselmotor die 204 pk (150 kW) en 430 Nm produceert. Voor het genoemde bedrag is de Land Cruiser 100 rijk uitgerust met onder meer ABS, climate control, cruise control, een boordcomputer, een radio met 6-CD-wisselaar en centrale portiervergrendeling met afstandsbediening. De Toyota is ook verkrijgbaar met een 4,7 liter V8-motor die maar liefst 238 pk (175 kW) en 434 Nm levert. Deze variant is er vanaf 100.300 euro.

Vergelijkbare artikelen