FANtv-nl-logo-mobile

SEAT Ibiza Chill Out

Hoe heter de zomer, des te belangrijker het is om zo af en toe even te kunnen chillen. Daarom is er nu de SEAT Ibiza Chill Out. Hij is er echter alleen voor zonaanbidders die het hoofd koel houden en snel reageren, want er zijn nog maar 200 auto's van deze Limited Edition beschikbaar.Wat de Ibiza Chill Out om te beginnen zo speciaal maakt, is zijn sportieve 1.4-liter zestienklepper. Deze motor levert een vermogen van maar liefst 100 pk (74 kW).


Daarmee zijn een top van 190 km/h en een sprint van 0-100 in slechts 11,2 seconden mogelijk. De Ibiza is van zichzelf al compleet uitgerust, maar de Chill Out doet daar - heel relaxed - nog een flinke schep bovenop.


Het beperkt leverbare actiemodel is te herkennen aan de sportieve 15-inch lichtmetalen wielen, de mistlampen in de voorbumper en de in carrosseriekleur meegespoten buitenspiegels en deurgrepen.


Om het hoofd koel te houden zijn er twee mogelijkheden, want zowel een volautomatische airconditioning (Climatronic) als een elektrisch schuif/kanteldak is standaard. Verder behoren ook cruise control en speciale bekleding tot het standaardpakket van deze extra zomerse Ibiza, die overigens leverbaar is in de kleuren Lunagrijs, Schaduwgrijs, Magiczwart en Ovnigeel.


De consumentenprijs van de Ibiza Chill Out is vastgesteld op 14.995 euro en daarmee bedraagt het totale voordeel voor de klant maar liefst 3.000 euro. Zo blijft er voldoendefinanciële ruimte voor een zomers drankje op een cool terras.

Vergelijkbare artikelen