FANtv-nl-logo-mobile

Santana PS10 'Shortline' naar Nederland

Santana heeft het groene licht gegeven voor de productiestart van de PS10 met korte wiel-basis. Eind dit jaar wordt deze nieuwste uitvoering in Nederland leverbaar.


De vormgeving van de PS10 'Shortline' is klassiek en direct herkenbaar. Na de eerdere introductie van de vierdeursversie en de pick-up uitvoering, maakt de 'Shortline' de PS10 model-reeks in Nederland eind dit jaar compleet.Net als de andere uitvoeringen uit de PS10 reeks is de 'Shortline' uitstekend geschikt voor het werk in zwaar terrein, modder en sneeuw.
 
Zo is de Santana voorzien van een versnellings-bak met een korte overbrenging en een wielophanging met bladveren en vier dubbele schokdempers. De PS10 is uitgerust met een nieuwe Euro IV diesel-krachtbron, afkomstig van IVECO. Deze 3.0-liter Unijet F1C turbodiesel is goed voor een vermogen van 140 pk bij 3.600 omwentelingen per minuut en een maximum koppel van 350 Newtonmeter.


De PS10 'Shortline' is standaard uitgerust met twee geventileerde remschijven vóór, twee schijfremmen achter, een remklep voor het compenseren van de remkracht en een handrem die de achterste transmissie geheel blokkeert.

Vergelijkbare artikelen