FANtv-nl-logo-mobile

Hyundai S-Editions

Hyundai komt deze zomer uit met extra complete S-editions van de Hyundai Atos, de Hyundai Getz, de Hyundai Matrix en de Hyundai Tuscon.Deze actiemodellen van Hyundai zijn extra luxe uitgerust met ondermeer airconditioning, parkeersensoren en andere accessoires. De prijs ligt een behoorlijk stuk lager dan gebruikelijk voor zo´n pakket. Het voordeel op zo'n S-Edition van Hyundai kan zo maar oplopen tot € 2.630,-.


Hyundai Atos 1.1i S-Edition
De Hyundai Atos S-Edition heeft een 1.1i viercilinder benzinemotor (46 kW/63 pk). Deze Hyundai Atos heeft ondermeer ABS met EBD, centrale deurvergrendeling, elektrisch bedienbare ramen voor. Een airbag voor de bestuurder en nu ook een radio/cd-speler, parkeersensoren én airconditioning. De prijs bedraagt € 8.995,-. Dat levert een voordeel op van € 1.140,-.


Hyundai Getz 1.4i S-Edition
De Hyundai Getz S-Edition heeft een sterke 1.4i benzinemotor (71 kW/97 pk) en is daarnaast uitgerust met ondermeer ABS met EBD, stuurbekrachtiging, elektrisch bedienbare ramen voor, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, een radio/cd-speler, parkeersensoren en airconditioning. De prijs bedraagt € 12.995,-. Dit betekent een voordeel van € 1.035,-.


Hyundai Matrix S-Edition
De Hyundai Matrix S-Edition heeft een 1.6i benzinemotor met een vermogen van 76 kW/103 pk . De Matrix heeft een zeer hoog uitrustingsniveau met ABS met EBD, airbags voor, centrale deurvergrendeling, elektrisch bedienbare ramen voor en achter, een radio/cd-speler, parkeersensoren en airconditioning voor de prijs van € 17.495. Het voordeel is daarmee liefst € 2.630,-.


Hyundai Tucson 2.0i S-Edition
De stoere Hyundai Tucson 2.0i S-Edition heeft een zeer krachtige 2-liter benzinemotor (104 kW/141 pk). Dit aantrekkelijke actiemodel is uitgerust met ondermeer ABS met EBD, climate control, 16”lichtmetalen velgen, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, verwarmbare voorstoelen, two tone lederen bekleding én parkeersensoren. De prijs is: € 26.695,-. Het voordeel bedraagt € 1.095,-.

Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl