FANtv-nl-logo-mobile

BMW 3 Serie Cabrio

Tijdens de komende Detroit Auto Show toont BMW de volledig nieuwe BMW 3 Serie Cabrio.


Met deze nieuwe cabriolet vervolgt BMW een traditie die inmiddels alweer twintig jaar geleden vorm kreeg. Dit is de vierde generatie van de BMW 3 Serie Cabrio.


De Cabrio is voor het eerst voorzien van een lichtgewicht, in drie delen inklapbare hardtop die de nieuwe cabriolet nog meer dan voorheen maakt tot een auto voor alle seizoenen.

Alle benzinemotoren zijn uitgerust met High Precision Injection, dat zorgt voor optimale prestaties en een aanzienlijke brandstofbesparing. De reeks begint met een viercilinder HPI benzinemotor van 170pk. Topmodel is de BMW 335i Cabrio, met een zescilinder motor met Twin Turbo technologie en een vermogen van 225 kW/306 pk.


De BMW 3 Serie Cabrio beschikt over een brede reeks veiligheids- en comfortvoorzieningen. Zo is de auto standaard onder andere voorzien van een verder doorontwikkeld iDrive, op afstand bedienbaar dak en 17 Inch lichtmetalen wielen.

Vanaf de Europese introductie op 24 maart 2007 is ook de BMW 330d Cabrio direct leverbaar. Deze beschikt over een ultramoderne zescilinder common rail dieselmotor met een vermogen van 231 pk en een koppel van 500 Nm.


Vergelijkbare artikelen