FANtv-nl-logo-mobile

Lancia Ypsilon vernieuwd

Lancia heeft de Ypsilon vernieuwd. De vernieuwde Lancia Ypsilon is er in vier verschillende uitrustingniveaus: Argento, Oro Bianco, Oro Giallo en Platino.


Opvallende wijzigingen aan de nieuwe Ypsilon zijn de grille en speciale details die verschillen per uitrustingsniveau. Concreet betekent dat: een sportieve metaalkleurige kleurige grille op de 'Argento' uitvoering, een verchroomde grille op de 'Oro Bianco' en 'Oro Giallo' en een chromen grille op de 'Platino' versie.


Nieuw zijn ook de kleuren waarin de auto verkrijgbaar wordt. Er is maar liefst keuze uit 15 verschillende en 9 two-tone bodykleurstellingen.

De motoren zijn ook aangepast en krachtiger geworden. De nieuwe MultiJet motor (1.3 16v 90 pk) is gekoppeld aan een handgeschakelde versnellingsbak of een gerobotiseerde sequentiële transmissie.


Tevens zijn er drie benzinemotoren. Er is een 95 pk sterke 1.4 16v motor die gekoppeld kan worden aan een handgeschakelde zesversnellingsbak of de DFN-transmissie. De andere optie is de 77 pk sterke 1.4 8v die gekoppeld is aan een handgeschakelde zesversnellingsbak. De derde benzinemotoren is de reeds beproefde 60 pk sterke 1.2 8v die trekkracht combineert met comfortabel en verfijnd stuur- en weggedrag.

De nieuwe Lancia Ypsilon is er vanaf € 12.795,- en staat inmiddels bij de Nederlandse dealer.

Vergelijkbare artikelen