FANtv-nl-logo-mobile

Suzuki SX4 Sedan

Vanaf oktober staat de Suzuki SX4 Sedan in de showroom. De prijzen beginnen bij 17.899 euro voor de SX4 Sedan 1.6 Comfort.


Suzuki heeft de sedan langer (390 mm) gemaakt dan de in 2006 gelanceerde vijfdeursversie. De nieuwe afmetingen geven hem een elegant, langgerekt profiel. Dit beeld wordt verstekt door de vloeiende overgang van het dak naar de achterzijde. De kofferruimte meet 515 liter.


De sedan beschikt over de 1.6-liter VVT-benzinemotor. Deze heeft een vermogen van 107 pk.

De SX4 Sedan is leverbaar als Comfort en Exclusive. De eerste beschikt over een onder meer airconditioning (handbediend), acht speakers, centrale portiervergrendeling, metaallak en elektrische bediening van ramen en buitenspiegels.


De Exclusive heeft daarnaast onder meer climate control, een audiosysteem met radio/cd-/mp3-speler, lichtmetalen 15” velgen, zijskirts en bumperspoilers voor en achter (in carrosseriekleur).

De prijzen beginnen bij € 17.899,- euro voor de SX4 Sedan 1.6 Comfort met handbediende vijfbak. De Exclusive-uitvoering kost € 19.899,-. Beide zijn verkrijgbaar met een viertraps automaat tegen een meerprijs van € 1.700,-. Vanaf oktober staat de SX4 Sedan in de showrooms.

Vergelijkbare artikelen