FANtv-nl-logo-mobile

Je persoonlijke Volvo C30

Kopers van de Volvo C30 kunnen hun auto zelf decoreren op een speciale website. Volvo voorziet de auto van speciale folie met je persoonlijke decoratie.


Vlinders op de auto? Een auto bedekt met Polka dots of gehuld in een Pepita ruit? Kopers van een nieuwe Volvo C30 kunnen nu kiezen uit tien gedurfde ontwerpen voor hun auto.Met zelfklevende folie onderscheiden kopers van een nieuwe Volvo C30 hun auto. Op een speciale website www.jeleukstec30.nl kunnen klanten hun eigen auto samenstellen in alle mogelijke varianten. Zo krijgen ze direct te zien hoe 'hun exemplaar' er uit komt te zien. Volvo's designteam heeft alles uit de kast gehaald: zebrastrepen en Polka dots wedijveren met regenbogen, vlammen en wolken: niets is te gek.


Modebewuste doelgroep
De folie, normaal alleen toegepast voor reclamedoeleinden, is nu ook voor consumenten verkrijgbaar. Het lag voor de hand dat de C30 de eerste auto zou zijn waarvoor Volvo dit mogelijk maakt. Deze auto richt zich op een modebewuste doelgroep met een urban lifestyle; mensen die het heerlijk vinden om een in auto te rijden die opvalt. De 'aangeklede' C30's zullen werkelijk opvallen in het straatbeeld.


Volop variatie
Kopers van een Volvo C30 hebben al uitgebreide keuzemogelijkheden voor het interieur van de auto, de contrasterende bodykit en diverse accessoires. Nu is het ook mogelijk om het gehele uiterlijk van de auto naar eigen smaak aan te passen.


De gepersonaliseerde Volvo C30 is te bestellen via elke Volvo-dealer. Zodra de auto van de band is gerold, voorziet een gespecialiseerd bedrijf de auto van de decoratiefolie, waarna hij net als elke andere nieuwe auto gewoon aan de klant wordt afgeleverd. De decoratie is eenvoudig verwijderbaar en kan desgewenst vervangen worden door een nieuwe variant.


Ook huidige berijders van de Volvo C30 kunnen de folie's bestellen.

Vergelijkbare artikelen