FANtv-nl-logo-mobile

Fiat Grande Punto (model 2008)

Fiat introduceerde eind 2005 de Grande Punto. Nu is de compacte Italiaan gewijzigd en weer helemaal bij de tijd.


Een van de grote succesnummers van Fiat is de Grande Punto. Wereldwijd zijn er sinds zijn lancering al meer dan 850.000 exemplaren verkocht. Nu is de auto gemoderniseerd en nog scherper geprijsd. De nieuwe Grande Punto Active is leverbaar vanaf € 12.695. Om deze verkopen een extra stimulans te geven, biedt Fiat een financiering aan van 0% rente gedurende een periode van 3 jaar.De vernieuwde Fiat Grande Punto is voorzien van nieuwe lak- en bekledingkleuren, andere bekledingstoffen, een vernieuwd dashboard met carbon look èn gewijzigde tellerpanelen.
De Italiaan is leverbaar in verschillende uitvoeringen: Active, Edizione Lusso, Racing en Sport. Qua motorisering is er keus uit schone en krachtige benzine- en dieselmotoren met vermogens oplopend van 65 pk tot 120 pk voor de benzine en van 75 pk tot 90 pk voor de diesels. Alle uitvoeringen zijn voorzien van een groen milieulabel.


Standaard is de auto onder andere voorzien van in kleur van carrosserie gespoten bumpers, verchroomde grille, airbags met 'dual stage' activering, elektrisch bedienbare ramen en buitenspiegels en centrale portiervergrendeling met afstandsbediening.Vanwege de groeiende populariteit van personaliseren, is de compacte Italiaan ook leverbaar met een reeks interessante stripingsets in verschillende kleuren en designs. Tevens is het mogelijk om de buitenspiegels in afwijkende kleur van de lak te bestellen. Zowel de stripingsets als de spiegelkappen zijn voorbehouden aan de Racing- en Sportversies. Om de sportiviteit van deze modellen te benadrukken zijn deze onder andere voorzien van sportieve wielen, skirts, spoiler, donkere koplampunits, lederen stuurwielbekleding en sportief afgestelde vering. 


De nieuwe Fiat Grande Punto staat vanaf september bij de dealer. De prijzen beginnen bij € 12.695.


Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl