FANtv-nl-logo-mobile

Nissan Micra 25th

De Micra bestaat 25 jaar. Daarom komt Nissan met een speciale uitvoering, de Micra 25th.


De Nissan Micra 25th biedt zijn koper een unieke uitstraling plús een gratis iPod Nano (4G).
Speciaal voor de Nissan Micra 25th ontwikkelde Nissan een nieuwe, exclusieve metallic lak: Nightshade. De jubileumeditie van de Micra is gebaseerd op de Acenta-uitvoering, die al is voorzien van een rijke uitrusting, met standaard onder meer een radio/cd-speler met zes speakers, een handsfree Bluetooth-systeem, mistlampen aan de voorzijde, elektrisch bedienbare buitenspiegels, een boordcomputer en actieve hoofdsteunen voorin.De extra uitrusting van de Micra 25th omvat behalve de nieuwe metallic lak Nightshade ook zilverkleurig afgewerkte portiergrepen, buitenspiegels en wieldoppen, een iPod-aansluiting en bedieningsknoppen voor de MP3-speler op het stuur.


En als klap op de vuurpijl doet Nissan de koper van de jubileumeditie van de Micra een iPod Nano met vier gigabyte geheugen cadeau! En dankzij de aanwezige iPod-aansluiting kan de MP3-speler ook direct gebruikt worden in de Nissan Micra. Het afspelen van favoriete muziek is hiermee zeer eenvoudig: gewoon via de audio-installatie van de auto. Het volume van de muziek en het wisselen tussen nummers en de afspeelvolgorde kan de bestuurder regelen via de bedieningsknoppen op het stuur van de Nissan Micra 25th.


Nissan Micra C+C 25th
De jubileumuitvoering van de Nissan Micra is ook te bestellen in de vorm van de Nissan Micra C+C. Lichtmetalen 16-inchwielen (15-inch op 1.6 met automatische transmissie) in aanvulling op de al genoemde specificaties geven de Nissan Micra 25th C+C nog meer extra glans.


De coupé-cabriolet van de Nissan Micra is een stoere vierzitter die eenvoudig is om te toveren in een elegante cabriolet. Met slechts één druk op de knop schuift het glazen dak in 22 seconden automatisch en veilig onder een stevige metalen afdekplaat.


Prijzen
De Nissan Micra 25th is leverbaar voor prijzen vanaf € 13.090 en staat vanaf heden in de showroom van de Nissan-dealer. De 25th-uitvoering van de Nissan Micra C+C is verkrijgbaar voor € 21.295.

Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl