FANtv-nl-logo-mobile

Porsche Panamera

De vierdeurs Porsche zal vanaf 12 september in Nederland te koop zijn.Voor foto's en informatie over deze prachtige familie-bolide kun je hier terecht.


De nieuwe vierdeurs Gran Turismo vertegenwoordigt de vierde modellijn van Porsche – na de 911, de Boxster/Cayman en de Cayenne. De Panamera beleeft zijn marktintroductie op 12 september in Nederland. De auto kan dan geleverd worden met een V8-motor met respectievelijk 400 of 500 pk en met achter- of vierwielaandrijving. Later wordt hier een V6-motor en een hybride-uitvoering aan toegevoegd.Met de Panamera introduceert Porsche niet minder dan vijf technische noviteiten die hun debuut maken in de luxe topklasse. Nieuw zijn onder meer het eerste start-stopsysteem in combinatie met een automatische transmissie, adaptieve luchtvering met een drukreservoir voor elke afzonderlijke veer en een in meerdere standen verstelbare achterspoiler op de Panamera Turbo.Voor de wielophanging is er keuze uit traditionele veren en uit adaptieve luchtvering in combinatie met een volledig controleerbaar dempersysteem. Met een druk op de knop kan de bestuurder kiezen voor een uitermate comfortabele afstelling of juist voor een bijzonder sportieve afstelling.


Rijplezier voor alle inzittenden
Mede dankzij de middenconsole, die zich uitstrekt vanaf het dashboard tot de zitplaatsen achterin, geeft de Panamera alle vier de inzittenden een ruimtelijk gevoel en biedt hij iedere inzittende rijplezier. De Panamera is 4,97 m lang en 1,42 m hoog, wat het ruimtelijke gevoel nog eens versterkt.De Panamera is leverbaar met uitsluitend hightech krachtbronnen voorzien van de meest geavanceerde en efficiënte Direct Fuel Injection.

Vergelijkbare artikelen