FANtv-nl-logo-mobile

Lage premie en gratis APK bij FBTO autoverzekering

FBTO staat bekend als een goede verzekeraar met oog voor de klant. Bij de zorgverzekering kon je al de diverse modules het hele jaar door aan en uit zetten. Bij de vernieuwde autoverzekering van FBTO is dat nu ook mogelijk. En er zijn nog veel meer voordelen. Wat dacht je bijvoorbeeld van gratis APK?

Gratis APK
Bij FBTO krijg je de APK gratis. Hiervoor werkt men samen met een snel groeiend netwerk van garagebedrijven. Gemiddeld vind je op een kwartier rijden van je huis een garagebedrijf dat vakkundig (en gratis) de APK voor je verzorgt. En niet één keer, maar iedere keer zolang je een FBTO autoverzekering hebt.

modules

Modules zelf aan en uit zetten
Uniek is de mogelijkheid om de diverse aanvullende modules tussentijds aan of uit te zetten. Dus… ga je naar het buitenland? Dan zet je de module buitenlanddekking aan. Ben je weer thuis? Dan zet je hem weer uit. Op die manier bepaal jij dus waarvoor je verzekerd bent en wanneer. En zo heb je dus altijd de scherpste premie!

De overige voordelen van de (nieuwe) autoverzekering van FBTO

  • Je krijgt 10% korting op autobanden en onderhoud
  • Je krijgt elk jaar een gratis zomer- en wintercheck
  • Je kunt makkelijk en voordelig parkeren
  • Autoschade niet verzekerd? Je krijgt toch hulp en voordeel

Wisselen van autoverzekering erg eenvoudig

Veel mensen denken dat het wisselen van autoverzekering lastig is. Niets is minder waar. Na de standaard looptijd van een nieuwe verzekering (meestal één jaar) kun je opzeggen met een opzegtermijn van maximaal één maand.

Zeker nu de assurantiebelasting omhoog gaat (dit kost ieder huishouden naar schatting zo’n 100 euro per jaar extra) is het zaak om te kiezen voor een goede, maar betaalbare autoverzekering. Kijk dus goed naar dit interessante aanbod van FBTO.

Vergelijkbare artikelen