FANtv-nl-logo-mobile

Porsches Cayenne S Transsyberia

Vijfentwintig speciaal geprepareerde Porsches Cayenne S nemen de komende dagen deel aan de Transsyberia Rally.


De rally duurt tot en met 17 augustus aanstaande. Deze tocht van ongeveer 7.000 kilometer voert van het Rode Plein in Moskou naar Ulaanbaatar, de hoofdstad van Mongolië. Tijdens de rally krijgen de deelnemers en hun auto's te maken met de zwaarst denkbare omstandigheden.


De 25 Porsches Cayenne S vertrokken op 2 augustus vanaf het Rode Plein in Moskou. De finish is ongeveer 7.000 kilometer verder, nabij de Mongoolse hoofdstad Ulaanbaatar, waar de equipes op 17 augustus aankomen. Speciaal voor deze Aziatische rally heeft Porsche de Cayenne S Transsyberia ontwikkeld.

De modificaties omvatten een rolkooi, een speciale luchtinlaat boven de motorkap, beschermplaten voor de bodem, een aangepast Porsche Dynamic Chassis voor de extreme omstandigheden onderweg en speciale afdichting van de portieren tegen zand en stof.Verder is de Cayenne S Transsyberia voorzien van speciale off-roadbanden, vier extra lampen op het dak, een dubbele dakspoiler en een opvallende rallydecoratie, met oranje biezen, wielen en spiegels. Ook behoren een navigatiesysteem dat speciaal is toegespitst op off-roadrijden, een Tripmaster-computer en twee eenpersoonstenten tot de standaarduitrusting.


Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl