FANtv-nl-logo-mobile

De Bowler van Dakar-team Van Vliet

In één van de uitzendingen van Autoxperience nam Tim de Bowler van Marcel van Vliet en Marc Wams uitgebreid onder de loep. In deze Bowler hebben de twee helden de Parijs-Dakar van 2005 verreden en niet onverdienstelijk. Zij werden 24ste in het eindklassement. Inmiddels is Van Vliet druk bezig met voorbereiden van 'Le Dakar 2006'.De route voor 'Le Dakar 2006' is ook bekend en een groot aantal Nederlandse equipes is momenteel druk bezig met voorbereiden. Ook Marcel van Vliet is er weer bij en zijn deelname aan Dakar 2006 wordt groots, want onlangs maakte hij bekend deel te gaan nemen met een truck.


Hij zal instappen bij het gerenomeerde team van Hans Bekx, dat de afgelopen editie bewees tot de absolute top te behoren. Naast Hans zal Marcel de tweede en identieke Daf CF 85 besturen, samen met monteur Jaap de Wit en navigator Michel van Herpen.
De 28e editie van Le Dakar zal op 31 december aanstaande van start gaan in Lissabon. Vanuit Portugal vervolgt de route door Marokko, Mauritanie, Mali, Guinee en uiteindelijk finishen in de Senegalese hoofdstad Dakar op 15 januari 2006.Vergelijkbare artikelen