FANtv-nl-logo-mobile

Volkswagen New Beetle

De onweerstaanbare glimlach, de aandoenlijke blik in zijn ogen, vriendelijk gegrom: het is liefde op het eerste gezicht. De New Beetle verovert gewoonweg je hart met zijn duidelijk herkenbare design.
De wind in je haren, de zon op je huid. Het ultieme gevoel van het open rijden. Ervaar dat gevoel in de New Beetle Cabriolet. De klassieke lijnen van de New Beetle zijn een respectvolle knipoog naar de fameuze Kever. De huidige blikvanger heeft echter een geheel eigen karakter gekregen.


Rijgedrag
Net als vrijheid. Bij de New Beetle Cabriolet is het gelukt om beide te creëren. Achter de compromisloze openheid ligt een net zo unieke veiligheidsuitrusting onzichtbaar verborgen. Belangrijk is de combinatie van het totaal onafhankelijke vrijheidsgevoel met de geruststellende gedachte altijd veilig te rijden. De auto beweegt zich soepel over de weg, terwijl de motor vriendelijk bromt. Het is relaxt rijden in de New Beetle.


De veiligheidssystemen in de rugleuning werken als een rolbeugel. Ze schuiven uit als de auto over de kop dreigt te slaan tijdens een aanrijding. Samen met de versterkte voorruitlijsten worden hiermee de hoofden van de passagiers optimaal beveiligd. Verder is de auto voorzien van ABS, Elektronische Remkracht Verdeling (EBV) en ESP.


De New Beetle Cabriolet kan worden uitgerust met verschillende benzinemotoren met een vermogen van 55 tot 110 kW (75 tot 150 pk). De 1.4-16v met 55 kW is het instapmodel, rustig lopend en ideaal voor ontspannen rijden met open dak. De 1.6 en 2.0 motoren tonen dynamiek en souplese. Voor sportieve prestaties is er de 1.8-20v Turbo motor met 110 kW (150 pk).


Interieur
Het is moeilijk te zeggen wie er in de New Beetle Cabriolet de mooiste plaats onder de zon heeft. De New Beetle Cabriolet biedt comfort en ruimte op alle plaatsen. Dit maakt hem tot een volwaardige vierzitter. Daarnaast heeft de bestuurder een prima overzicht over de instrumenten en kan hij goed bij het bedieningspaneel. De wagen biedt eersteklas afwerking en harmonisch ontworpen details tot aan het unieke bloemenvaasje toe.


Exterieur en smoel
Ongeacht de weersomstandigheden toont de New Beetle Cabriolet altijd zijn onweerstaanbare glimlach. De ronde vormen en de met zorg ontworpen details zorgen ervoor dat het stralende geheel meer is dan de som der delen. De stoffen kap van de New Beetle Cabriolet vormt open en gesloten een harmonieus geheel met de carrosserie. Open is de kap verborgen onder een beschermhoes die het bijzonder silhouet van de New Beetle Cabriolet onderstreept.


Velgen bepalen in grote mate het gezicht van een auto. Naar wens kunt u uw New Beetle Cabriolet voorzien van lichtmetalen velgen. De 16” velgen Route 66 en de 17” Daytona onderstrepen het eigenzinnige karakter van de New Beetle Cabriolet nog eens extra.


Je hebt al een New Beetle vanaf 21995 euro.Vergelijkbare artikelen