FANtv-nl-logo-mobile

Ruime keus aan occasions

Je hebt zelf al een mooie auto, maar bent op zoek naar een auto voor je vrouw of zoon of je wil nog een tweede vette bak hebben.


Je kan dan een nieuwe auto kopen, maar je kan ook voor een occasion gaan. Voordeel is dat je bij een occasion dealer uit een zeer ruim assortiment kan kiezen en niet vast zit aan een bepaald merk.


Je kan je auto op twee manieren vinden. Je kan surfen op internet en daar je auto uitzoeken. Een nadeel van het internet is dat alleen de mooie kant van de auto wordt gefotografeerd en het belangrijkste is dat je geen gevoel bij de auto krijgt. Achter je pc kan je wel makkelijk de prijzen vergelijken, maar niet de kwaliteit.

Als je bijvoorbeeld naar Tony Keijzers in Apeldoorn gaat dan heb je een ruime keuze auto's en in de showroom kan je geest verrijken. Daarnaast kan je de auto's goed bekijken en wat erg belangrijk is, je kan de auto voelen.


Een ander voordeel is dat als je auto niet in de showroom staat, kan je een vrijblijvende zoekopdracht geven. Er wordt dan gekeken een ruime database van auto's en binnen twee dagen wordt de auto die je zoekt aangebeboden.

Vergelijkbare artikelen