FANtv-nl-logo-mobile

Auto huren

Bijna alle Nederlanders hebben wel een auto. Maar er zijn van die situaties waar je eigen auto niet aansluit bij je behoefte. Dan is het handig om een auto te huren.


Green collection
Als je geen auto hebt, of een weekendje weg wilt naar Parijs, heb je een auto nodig. Een grote groep autorijders denkt steeds meer aan de bloempjes en de bijtjes; kortom het milieu. Je kan dan ook tegenwoordig kiezen om een zuinige, milieuvriendelijke auto te kiezen, de Green Collection.


In deze collectie zitten auto's met een minimale CO2-uitstoot, minder dan 140 g/km en verbruiken weinig brandstof. Daarmee voldoen ze ruimschoots aan de groene normen die vanaf volgend jaar gaan gelden voor nieuwe auto's.
Care fleet
Heb je net een tripje gepland, breekt je vriendin een been. Of misschien is je schoonmoeder niet meer al te goed ter been. Dan is de care fleet een goede oplossing. Niemand hoeft thuis te blijven! Ook diegenen die in een rolstoel zitten niet.


Never lost
De grootste irritatiefactor op vakantie: de weg zoeken. Kaart op schoot, moeilijk te lezen en al snel neemt de bijrijder een verkeerde keuze. En dan ken je die ruzies wel. (Je houdt de kaart ondersteboven, ik zei nog let op de afslag, je zit er 100km naast!!!!). Geen goed begin van een vakantie.Huur daarom bij je auto de Neverlost; een GPS navigatiesysteem waar alles op en aan zit. Een overzichtelijk scherm, makkelijke bediening en als je een afslag hebt gemist, berekent hij gewoon een nieuwe route voor je. Bovendien staan toeristische attracties, hotels en andere plaatsen vermeld.

DVD spelers
Kinderen kunnen heel vervelend worden als ze zich vervelen. Dankzij de allernieuwste in-car dvd-spelers hoort dat tot het verleden. Kinderen vermaken zich voortaan prima met hun favoriete film en dan kan je weer genieten van het autorijden. Ook kan je de DVD speler thuis of in een hotel gebruiken.


Weekend specials
Als je geen auto tot je beschikking hebt dan kan je er altijd één huren. Zeker in de zomerperiode met vrije weekenden zoals Pinksteren is een huurauto erg handig.
Tegenwoordig kost het geen honderden euro's aan huur, maar je kan al een weekend een auto hebben voor nog geen paar tientjes. En dan is eventuele schade nog inbegrepen ook. Mocht je langs de kant stilstaan, waar dan ook in Europa, dan komen de hulpdiensten je snel helpen.


Vergelijkbare artikelen