FANtv-nl-logo-mobile

The Goodyear Eagle F1 Asymmetric has landed

Goodyear heeft een nieuwe ster gelanceerd. De Eagle F1 Asymmetric onderscheidt zich door een zeer grote stabiliteit.    

Innovatie is altijd de kracht geweest van Goodyear. Niet voor niets was het ruimtevoertuig dat in 1969 als eerste over de maan zoefde, voorzien van Goodyear XLT banden. Een mijlpaal die heeft geleid tot een stroom van innovaties op bandengebied.


Goodyear's nieuwe ster, de Eagle F1 Asymmetric onderscheidt zich door een zeer grote stabiliteit, wat vooral merkbaar is in bochten. Dit dankzij het bijzondere, asymmetrische profiel. Met daardoor een optimale drukverdeling in de bochten, zowel op droog als op nat wegdek. Perfect rijgedrag en totale controle in elke bocht.


 Is de Eagle F1 Asymmetric ook geschikt voor jouw auto? Ga naar de Bandenkiezer op de Goodyear website.


Nu spectaculaire bol.com actie bij Goodyear banden
Met de Goodyear Eagle F1 Asymmetric kies je niet alleen voor innovatie en optimaal rijcomfort, maar ook voor een cadeau naar eigen smaak. Bij aankoop van 2 of 4 banden* ontvangt u namelijk een bol.com cadeaubon. Daarnaast maak je kans op een geheel verzorgde reis voor 2 personen naar de NASA lanceerbasis Kennedy Space Center in Florida.
Meer informatie is te vinden op goodyearzomeractie.nl. Deze actie loopt tot en met 31 juli 2007.


*Deze actie geldt tevens voor de profielen Excellence, HydraGrip, DuraGrip en alle Goodyear 4x4 banden.


Bocht nemen gemakkelijk?
Totale controle in elke bocht met Goodyear's Eagle F1 Asymmetric. Maar hoe goed gaat het nemen van bochten je af? In twee speciale promotievideo's op de Goodyear website laten een skateboarder en een wakeboarder zien hoe het in ieder geval niet moet.


Op Goodyear's speciale Eagle F1 Asymmetric website eaglef1.eu  kun je bewijzen dat je het wél kan, met de racegame.

    


Behalve 'eeuwige roem' door vermelding op de topscorelijst, maak je kans op mooie prijzen als VIP tickets voor de 24 uur van Le Mans in juni, een set Eagle F1 Asymmetric banden, een PSP 2 of een paar Goodyear – Adidas schoenen.

Vergelijkbare artikelen