FANtv-nl-logo-mobile

Autofinanciering

Je bent erg blij met je huidige auto, maar je komt je droomauto auto tegen. Je kan er dan voor gaan sparen, maar er zijn ook andere manieren om je aankoop te financieren.


Een kleine boodschappenauto of een BIG limo, voor elke auto en portemonee is een passende financiering mogelijk. Op het internet zijn veel financieringsmogelijkheden en –aanbieders te vinden.


Vaak bieden Online kredietverstrekkers ook een lagere rente dan bij de dealer. Er zijn aanbieders die de laagste rente garanderen en omdat ze checken bij het BKR of de financiering wel binnen je budget past, is het nog verantwoord ook.


Met een Persoonlijke Lening van Lenen.nl heb je een goede financiering voor je auto. Met deze leenvorm heb je veel zekerheid, omdat je een vaste maandtermijn betaalt. De rente over dit bedrag is ook vast. Dit betekent dat je nooit meer betaalt dan van te voren is afgesproken. Geen verrassingen en je weet exact waar je aan toe bent.

De looptijd wordt afgestemd op de levensduur van een product. Het gebeurt vaak dat mensen via een lening een product kopen dat binnen een paar jaar stuk gaat. Ze moeten noodgedwongen een nieuw product kopen, maar betalen nog steeds voor het oude. Daarom is een Persoonlijke Lening zeer geschikt om producten met een beperkte levensduur te financieren.

Vergelijkbare artikelen