FANtv-nl-logo-mobile

Nieuwe auto kopen via internet

Als je agenda vol is en je dus geen tijd hebt om showroom in en uit te lopen voor een nieuwe auto, dan is de site nieuweautokopen.nl de oplossing.


Tegenwoordig is het heel erg gebruikelijk dat je via internet je aankopen doet. Niet alleen boeken, cd's, maar ook een nieuwe computer, boodschappen, je telefoon, eigenlijk alles kan op deze manier. Dus waarom niet je nieuwe auto?


Op de site nieuweautokopen.nl kun je een nieuwe auto kopen. Van boodschappen auto's tot vette sportauto's. Alle auto's die in Nederland in de showroom staan, zijn hier te vinden. En de prijzen, die zijn best goed te noemen.

Hoe werkt het? Stel je voor dat je nu een nieuwe auto nodig heb. Via homepagega je  naar AUTO SAMENSTELLEN. Je maakt de keuze PARTICULIER en geeft aan of een auto ingeruild moet worden. Er zijn verschillende opties om een nieuwe auto te zoeken.


Check wat de auto aan standaard uitrusting heeft en als je tevreden bent kan je verder. Qua prijs scheelt het vaak een paar duizend euro met de prijzen die in de brochure worden genoemd. Tot slot kun je ervoor kiezen dat ie netjes gepoets en volgetankt bij je thuis wordt gebracht. Kost nog wat euro's maar dan hoef je ook echt de deur niet uit.


Het bedrijf bestaat al 2 jaar en is aangesloten bij de bovag en door het RDW erkent. Bij je nieuwe auto krijg je dan ook gewoon fabrieksgarantie, zoals bij iedere nieuwe auto.

Vergelijkbare artikelen