FANtv-nl-logo-mobile

Bereken je slooppremie

Door eenvoudigweg het kenteken van je auto in te tikken kun je via internet nagaan of je voor jouw auto een slooppremie kunt krijgen en zo ja, hoeveel je kunt ontvangen.


Op de website www.berekenjeslooppremie.nl is het nu mogelijk om na te gaan of jouw auto in aanmerking komt voor een slooppremie. Het invoeren van het kenteken is voldoende om te zien of de auto aan de voorwaarden voldoet en zo ja, wat de hoogte van de premie is.De website is een initiatief van VWE. Op basis van het ingevulde kenteken bepaalt de website of jouw auto in aanmerking komt voor een slooppremie. Er wordt rekening gehouden met de gestelde voorwaarden, zoals een apk die nog minimaal drie maanden geldig is en een laatste tenaamstelling op 1 maart 2008 of eerder. Ook van de aan te schaffen auto kun je, door het invoeren van het kenteken, controleren of deze aan de eisen voor de terug te kopen auto voldoet.


Het laatste nieuws over de sloopregeling is te vinden op www.nationalesloopregeling.nl. Het is momenteel nog onbekend wanneer de slooppremie aangevraagd kan worden, maar als je je via de website aanmeldt voor de digitale nieuwsbrief dan word je hiervan automatisch op de hoogte gehouden.

Vergelijkbare artikelen