FANtv-nl-logo-mobile

Via een truc naar ABC en FOX series kijken

Alleen Amerikanen mogen online naar de series van ABC en Fox kijken. Maar er is een simpele truc om die beveiliging te omzeilen.


Via de websites van televisiestations als ABC en Fox kun je naar afleveringen van bekende Amerikaanse series kijken. Ondermeer Lost, Grey's Anatomy en Desperate Housewives staan daar op het programma. Er is echter één nadeel, dit is alleen toegankelijk voor Amerikanen.Deze beveiliging kan op een heel simpele manier omzeild worden. Namelijk door oneigenlijk gebruik van het freeware programma Hotspot Shield Launch. Met dit programma kun je een virtueel netwerk opzetten dat je bij het gebruik van een hotspot beschermt tegen andere gebruikers van dat internet-contactpunt. Websites zien het virtuele netwerk als een Amerikaans netwerk, waardoor ze de pc's die Hotspot Shield Launch toegang geven tot de alleen voor Amerikanen bestemde content.


Veel hoef je er niet voor te doen. Download en installeer Hotspot Shield Launch. Start het op, en start daarna je browser. Vervolgens surf je als een Amerikaan.

© FANtv.nl