FANtv-nl-logo-mobile

Gratis Magical Weather app

Apps voor het weerbericht op je telefoon of tablet zijn er genoeg, maar zo mooi en uitgebreid als MagicalWeather zijn er maar weinig.

Deze gratis app voor iOS en Android is gemaakt door MeteoGroup, Europa's toonaangevende weerbedrijf uit Wageningen. Ook de apps WeatherPro en MeteoEarth worden door MeteoGroup gemaakt.

magicalweather app

Met MagicalWeather kun je het weer van meerdere plaatsen in één scherm volgen. Je kunt wel meer dan 20 steden of dorpen in één scherm zetten. Met een klik op zo'n plaats krijg je meer gedetailleerde weersinformatie over deze plaats, met daarin ook een voorspelling voor de komende dagen of uren. Je kunt daarbij kiezen voor een uuroverzicht van de komende dag, of een dagoverzicht voor de komende week. Achtergrondjes met weerfoto's zorgen ervoor dat je in één oogopslag kunt zien of het ergens regent of sneeuwt, of dat de zon schijnt.

Je kunt de te tonen plaatsen kiezen uit 2 miljoen steden en dorpen, en je kunt ook zelf plaatsen aan de hand van coordinaten toevoegen. Zo is het weer in iedere plek op de wereld eenvoudig te volgen.

Naast de temperatuur, neerslagkans en windkracjt worden ook de UV index, de luchtdruk en de relatieve luchtvochtigheid getoond.

Meer informatie

Tags: weer, gratis apps