FANtv-nl-logo-mobile

MXplayer app. Zeer goede mediaplayer voor Android

Een app om video af te spelen is op iedere smartphone te vinden. Toch is het heel aantrekkelijk om de MX Player op je telefoon of tablet te installeren. Deze mediaplayer biedt namelijk vele mogelijkheden.

Volgens velen is de MX Player (of MX Speler) de beste mediaplayer voor Android smartphones en tablets. Het is een player die goed beeld en geluid geeft en met veel soorten bestanden overweg kan. En niet alleen met bestanden, ook livestreams en andere streaming video kun je in de MX Player app bekijken.

mx player android

Ondertiteling is met MX Player aan video's toe te voegen, en als het niet helemaal gelijk loopt kun je deze ook nog synchroniseren. Alle veel gebruikte (en minder veel gebruikte) soorten ondertitels worden ondersteund. Het moet wel gek lopen wil deze player niet met je gedownloade ondertitels overweg kunnen.

De MX Player is een gratis app met reclame. Een reclamevrije versie is voor voor 4,40 euro te koop in de Play Store. Dat kan interessant zijn als je de MX Player app veel gaat gebruiken, en die kans is wel heel groot!

Hier kun je de MX Player voor Android downloaden

Tags: gratis software, video, mediaplayer