FANtv-nl-logo-mobile

VSCO Cam app. Voor mobiele fotobewerking

Op iedere smartphone met camera zit een app om foto's te maken. Waarom zou je dan VSCO Cam gebruiken? Hier een aantal sterke punten van deze gratis app voor Android en iOS (iPad en iPhone).

vsco cam app

Met VSCO Cam kun je foto's maken, importeren en bewerken op je tablet of smartphone. De belangrijkste pluspunten zitten hem vooral in de mogelijkheden om foto's te bewerken. Op dit punt blinkt deze app namelijk uit. En door deze fotobewerkings-functies en -filters is VSO Cam één van de meest gebruikte en besproken foto-apps op smartphones en tablets.

Wat het bewerken van foto's kan op details maar ook via filters. De mogelijkheden gaan best ver. Er zijn heel veel filters, vooral als je bereid bent wat geld neer te tellen voor de niet-gratis filters. Voor een paar euro heb je dan tientallen goede filters. Met de filters kun je foto's heel nauwkeurig bijstellen maar ook een compleet andere sfeer geven. De echte topprestaties levert VSCO Cam met de extra filters, maar ook de standaard filter van de gratis app zijn goed.

vsco cam smartphone

Het bedienen van de app gaat origineel, met een geheel grafische interface die geheel zonder tekst werkt. Dat kan even wennen zijn. Je moet even weten wat iedere icoon doet.

Meer informatie

Tags: fotobewerking, gratis apps