FANtv-nl-logo-mobile

Vreemde talen leren met Duolingo

Duolingo is een app waarmee je vreemde talen kunt leren. Officieel heet deze app "Leer Engels met Duolingo", maar dat doet deze software te kort. Je kunt er namelijk veel meer talen mee leren.

Spaans, Duits, Frans, Italiaans, maar ook Russisch, Zweeds, Pools, Turks of... noem maar op. Helaas moet je alle talen behalve het Engels wel vanuit een andere taal leren (bijv. vanuit het Engels, het Frans of het . Het aantal beschikbare taalcursussen verschilt per taal vanuit welke je deze leert.

duolingo

Leren met Duolingo gaat spelenderwijs, het is leuk en zelfs een beetje verslavend. Je verdient punten voor goede antwoorden, speelt tegen de klok en het is een uitdaging op je kennis letterlijk en figuurlijk maar een hoger niveau te tillen.

Elke les bestaat uit spreekvaardigheid, luistervaardigheid, vertalen en meerkeuzevragen. Alles is gebruiksvriendelijk en verantwoord. Duolingo is wereldwijd het meest populaire platform voor taaleducatie. Duizenden leraren gebruiken het al om hun lessen te verbeteren.

En dit alles is helemaal gratis!

Gratis downloaden
Duolingo is beschikbaar voor computers, smartphones en tablets. Besturingssystemen als Windows, Android en iOS worden allemaal ondersteund. Hier kun je Duolingo downloaden.

Meer tips
Meer tips ontvangen? Schrijf je dan gratis in voor onze FANmail

 

Tags: gratis software, Educatief, gratis apps, vertalen