FANtv-nl-logo-mobile

Tijdschriften lezen met de Maggy app

Voor 5,99 euro onbeperkt tijdschriften lezen op je smartphone of tablet? Dat biedt de nieuwe Nederlandse "digitale leesmap" Maggy.

Met papieren tijdschriften is het moeilijk om geld te verdienen. Daarom staan veel uitgevers niet negatief tegenover Maggy, een bedrijf dat een app heeft ontwikkeld waarmee je tijdschriften op je mobiel kunt lezen.

maggy tijdschriften lezen

Deze app is beschikbaar voor iOS en Android. En vooralsnog kun je er de artikelen van meer dan 30 Nederlandse tijdschriften mee lezen. Het gaat daarbij onder andere om de magazines Elle Eten, Vrij Nederland, Vorsten, Seasons, Truckstar, Esquire, Men's Health, Quote, Kijk, Know How, Fiets, Motor Magazine, Delicious, Harpers Bazar, Kijk en veel meer. De uitgeverijen Hearst, WPG en New Skool Media werken samen met Maggy.

Als abonnee kun je voor 5,99 euro per maand alle artikelen uit deze tijdschriften onbeperkt lezen. 70 procent van de abonnementsgelden gaat naar de uitgeverijen, waarbij het aantal gelezen artikelen als verdeelsleutel wordt gehanteerd.

De Maggy app kun je gratis een maand proberen. Dat is meer dan handig, want uit reacties uit de app-store blijkt dat de app niet bij iedereen goed werkt.

Meer tips?
Wil je meer tips? Schrijf je dan gratis in voor onze FANmail en ontvang de tips voortaan gratis in je mailbox.

Tags: gratis apps, tijdschriften