FANtv-nl-logo-mobile

Overzicht in je apps

Heb je inmiddels zoveel apps op je smartphone verzameld dat je de weg kwijt raakt? Dan kan er ook nog wel één bij. Een app die duidelijkheid in de chaos schept.

Action Launcher is een app voor Android die je startscherm vervangt door een kleurrijke, aanpasbare, snelle en meer overzichtelijke werkomgeving waar je al snel niet meer zonder kan.

action launcher 3

De Google zoekbalk bovenin de app kan worden voorzien van snelkoppelingen en apps naar keuze. En er wordt gebruik gemaakt van verborgen mappen die onder bestaande apps worden geplaats. Klik je op het icoon van de app, dan start de app. Maar veeg je over de app dan opent zich de map. Zo kun je veel meer koppelingen op een scherm kwijt.

Ook maakt Action Launcher het mogelijk om door te vegen een kijkje te nemen in je mail of Facebook zonder de app te openen.

En natuurlijk maakt Action Launcher het mogelijk om iconen aan te passen, te hernoemen en veel meer. Zowel op telefoons als op tablets.

En gebruik je nu een andere launcher en wek je Action Launcher gaan gebruiken? Dan kun je van de meeste lauchers de instellingen gewoon kopieeren. Handig, zoals alles in Action Laucher!

Download Action Launcher of bekijk eerst hieronder een demonstratie.

Tags: gratis apps, management