FANtv-nl-logo-mobile

Samsung E700, geavanceerde foto-telefoon

Samsung levert de E700, een elegante geavanceerde camera telefoon met een kleurendisplay aan zowel de binnen als buitenzijde van het toestel. 


De cameralens is zo geplaatst dat de fotograaf zowel met een open als gesloten telefoon foto's kan maken. Danzij de 'night mode' kan er zelfs in het duister gefotografeerd worden. Vijfvoudige zoom haalt beelden dichterbij, en zelfs bewegende beelden kunnen gefotografeerd worden. Met één druk op de knop maakt de fotograaf in 2 seconden 15 foto's, en dat bij een maximale resolutie van 640 x 480 pixels. 
De beeldkwaliteit van het toestel is zeer goed, door het gebruik van 65.000 kleurnuances verschijnen animaties, afbeeldingen en foto's perfect in beeld. Deze afbeeldingen kunnen direct op het toestel worden bewerkt, zo kan de fotograaf een foto in zwart/wit of sepia nemen of een foto omvormen tot potloodtekening. Ook kan hij een foto voorzien van een van de vijftien fotoframes, zodat hij een kiekje ingelijst en wel via MMS naar bekenden kan verzenden. Hij kan zelfs een gesproken tekst meesturen, of een geschreven tekst van maximaal tien pagina's toevoegen. 


Voor tijdverdrijf onderweg bevat deze telefoon twee Java games en drie standaard games. Nieuwe ringtones én games zijn via de direct Internettoets snel en eenvoudig te downloaden. 

Vergelijkbare artikelen