FANtv-nl-logo-mobile

Designspeakers, voor pc en mp3-speler

Aan een mooi vormgegeven pc of mp3-speler hang je natuurlijk geen saai speakersetje. Speakerfabrikant Harman brengt mooie speakers op de markt die een mooie design pc of een fraaie muziekspeler recht aan doen.


Er wordt steeds meer aandacht besteed aan het uiterlijk van computers en mp3-spelers, het strakke design van Apple (bijvoorbeeld de iPod en de iMac) is daarvan een mooi voorbeeld, Aan zulke mooie apparaten kun je natuurlijk geen saaie speakers koppelen. Speakerfabrikant Harman brengt daarom onder de merknamen Harman Kardon en JBL een aantal mooie speakersets op de markt die een mooie design pc of een fraaie muziekspeler recht aan doen.  

SoundSticks II
Neem bijvoorbeeld Harman Kardon's SoundSticks II. Een bijzonder mooi doorzichtig driedelig speakersysteem dat het mogelijk maakt te luisteren naar muziek en filmgeluid van hoge kwaliteit.


Via de mini-stereo jack (de hoofdtelefoonaansluiting) is de set te koppelen aan een pc, een mp3-speler, een televisie, een stereoset of een ander apparaat.
JBL "On Tour"
Ideaal om op reis mee te nemen is de "On Tour" portable music box. Een zeer geschikt speakersysteem voor laptops, mp3-spelers en cd-spelers. Het systeem is zo klein dat het in je zak past, maar biedt toch geweldige lage tonen en een kristalhelder geluid.

  


De music box kan worden dichtgeklapt om de speakers te beschermen. Ook dit systeem werkt via de hoofdtelefoon-aansluiting zodat het aan vrijwel ieder media-apparaat en aan vrijwel iedere computer te koppelen is.   JBL Creature II
Het driedelige systeem van de JBL Creature II bestaat uit twee luidsprekers voor op uw bureau en een subwoofer. Zowel de luidsprekers als de subwoofer zijn magnetisch afgeschermd zodat het beeld op het computerbeeldscherm niet wordt vervormd.


Op de rechtersatellietluidspreker bevinden zich aanraakgevoelige volumeregelaars.De krachtige subwoofer zorgt voor heldere lage tonen. De regelaars voor de lage en hoge tonen bevinden zich op de voorzijde van de Creature II-subwoofer.


Kortom het is helemaal niet nodig saai vormgegeven speakers te gebruiken. Deze en nog veel meer designspeakers zijn te vinden bij Apple.

Vergelijkbare artikelen