FANtv-nl-logo-mobile

Mp3 wekkerradio. Philips Personal Sound System

Philips heeft een Personal Sound System gepresenteerd die ondermeer dienst kan doen als mp3 wekkerradio.


De Philips PSS110 is maar een klein apparaatje. Het past in de palm van je hand en kan dan ook als portable mp3-speler worden gebruikt. Een oortelefoon is daarbij niet verplicht. De muziekspeler beschikt over eigen speakers die in het apparaat geïntegreerd zijn.Ondanks het kleine formaat kunnen deze speakers een kamer met muziek vullen. De speakers maken gebruik van het door Philips ontwikkelde XSL-speakersysteem wat via kleine speakers een imposant geluid met krachtige bastonen kan produceren.


Philips voorziet de speler helaas niet van een harde schijf maar van flashgeheugen. Daardoor blijft de standaard capaciteit voorlopig beperkt tot 256 MB. Daar tegenover staat wel een heel leuke extra functionaliteit van deze mp3-speler en dat is de wekkerfunctie. De PSS110 kan je niet alleen met de radio wekken maar ook met je favoriete mp3-muziek. Tevens kun je met deze muziek gaan slapen. Je kunt de mp3-speler zodanig instellen dat de muziek op een door jou bepaald tijdstip langzaam wegfade.


Het Philips PSS110 Personal Sound System komt april 2005 op de markt tegen een adviesprijs van ongeveer 150 euro. Een draagtas, een oortelefoon en een herlaadbare accu (goed voor 10 uur muziek) worden standaard meegeleverd.

Vergelijkbare artikelen