FANtv-nl-logo-mobile

Fingerprint Reader. Nooit meer wachtwoorden!

Wordt je gek van alle wachtwoorden die je overal moet intikken, maar wil je de toegang tot je favoriete websites wel goed beveiligd hebben, dan hebben we iets voor je: de Microsoft Fingerprint Reader.



  

Voortaan biedt je vingeradruk de toegang tot je e-mail en beveiligde websites. Geen onveilige kleefbriefjes meer maar een heel moderne biometrische beveiligingsmethode. Wil je inloggen op bijvoorbeeld Hotmail? Dan hoef je alleen even je vinger over de sensor te halen.


Voor de beveiliging zorgt de DigitalPersona Password Manager-software. Deze checkt de vingerafdruk en regelt achter de schermen de toegang tot de websites. Het wachtwoord wat je dus ooit op een beveiligde site hebt moeten invoeren krijg je dus niet meer te zien, De software logt na een geslaagde vingerscan voor je in.




IntelliMouse met Fingerprint Reader
In navolging van een aparte Fingerprint Reader is Microsoft nu gekomen met een IntelliMouse waarin de Reader in het basisstation (de zender die je via een kabel in een usb-poort prikt) is opgenomen. Dat is ook relatief goedkoper. Voor iets meer geld dan een losse reader heb je een kwalitatief hoogwaardige optische draadloze muis.

  


De Microsoft IntelliMouse Explorer met Fingerprint Reader is hier voor 82 euro te koop.

Vergelijkbare artikelen