FANtv-nl-logo-mobile

Digitaal fotolijstje

Een leuke gadget is het Memoryframe. Plaats je digitale foto's in het geheugen van dit digitale fotolijstje en laat de mooiste plaatjes rouleren. Je kunt het lijstje neerzetten of ophangen.


Met een digitaal fototoestel maak je zoveel leuke foto's dat je wel iedere dag een andere foto in een lijstje op tafel zou willen zetten. Jammer dat dit zoveel werk is.


Maar nu is er het MemoryFrame van Pacific Digital. Een vrijstaande, elektronisch fotolijst waarmee je digitale foto's kunt tonen zonder deze eerst te hoeven printen. In feite is het een klein LCD-beeldscherm in de vorm van een fotolijstje. De digitale camera kan direct op deze leuke gadget worden aangesloten, waarna de foto van je keuze wordt getoond. Je kunt ook een dia-show starten, waarbij er regelmatig een nieuwe foto wordt getoond.De resolutie van de originele foto is daarbij niet van belang. Het Memoryframe past de grootte automatisch aan. Via de de meegeleverde Digital PixMaster software kunnen effecten aan de foto's worden toegevoegd. Zelfs geluid is een optie. Het is bijvoorbeeld leuk om de persoon op de foto een tekst te laten inspreken. Bij de luxere versie van het Memoryframe kun je deze teksten zelfs op het lijstje zelf inspreken.


Een houten fotolijstje wordt meegeleverd, maar je kunt het apparaatje in vrijwel iedere 5 x 7" fotolijst aanbrengen. Als je dus een lijst wil hebben in een geheel eigen stijl is dat geen enkel probleem. Het lijstje kan ergens worden neergezet, maar ook aan de muur worden gehangen.Je kunt de foto's vanaf een camera of memory-stick tonen, maar je kunt ze ook op het digitale lijstje zelf opslaan. Het MemoryFrame beschikt over 16 Mb aan intern geheugen en 8 Mb aan Flash geheugen. Bij de "De Luxe" is dat respectievelijk 32 en 20 Mb.

Vergelijkbare artikelen