FANtv-nl-logo-mobile

Samsung SPH-V7900: Telefoon met harde schijf

Samsung heeft de SPH-V7900 gepresenteerd. Deze telefoon heeft een 3 GB harde schijf. Mede hierdoor kan het toestel dienst doen als volwaardige MP3-speler.     

Fabrikanten van mp3-spelers gaan het nog moeilijk krijgen. Mobiele telefoons die ook als muziekspeler dienst kunnen doen krijgen een steeds grotere opslagcapaciteit. Samsung heeft nu zelfs een telefoon gepresenteerd die is voorzien van een harde schijf. Daardoor kan er 3 gigabyte aan muziek en andere bestanden op opgeslagen worden.


Met deze Samsung SPH-V7900 telefoon heb je een volwaardige mp3-speler in handen, met aparte bedieningstoetsen en een snelle (usb 2.0) verbinding met de computer. Ook kunnen de muziekbestanden (MP3, ACC en ACC+) draadloos via infrood worden overgezet.
Maar de harde schijf en deze verbinding kunnen natuurlijk ook voor andere zaken gebruikt worden. Voor het opslaan en overzetten van foto's bijvoorbeeld. Om deze foto's te maken beschikt de SPH-V7900 over een 2 megapixel-camera. De grote opslagcapaciteit en de beide kleurenschermen (buitenkant: 96x96 pixels, binnen: 240x320) maken videotoepassingen, zoals het bekijken van gedownloade films (MPEG4), interessant.


Wanneer deze Samsung telefoon hier leverbaar is, is nog niet bekend.

       

Vergelijkbare artikelen