FANtv-nl-logo-mobile

Picture Porter: Tijdelijk opslag voor foto's

De Picture Porter is een handig apparaat die zowel als portable harde schijf als als media speler dienst kan doen. Hij beschikt over sleuven voor alle bekende geheugenkaartjes. ideaal voor het legen van je fotocamera.


  

Wie veel digitale foto's maakt heeft zijn toestel snel vol staan. Extra geheugen toevoegen is vrij kostbaar, en kan ook onbeperkt. Daarom zijn er handige apparaatjes waarop je de foto's tijdelijk kunt stallen. Een soort mobiele harde schijf, maar dan met de mogelijkheid om de foto's niet alleen te bewaren maar ook te bekijken. Ideaal voor als je een paar weken met vakantie gaat.


De Picture Porter is zo'n apparaatje. Met een lekker grote capaciteit (20 of 40 gigabyte) en inleesmogelijkheid voor alle gangbare geheugenkaartjes en memorysticks.


Natuurlijk hebben de meeste mensen zo'n apparaatje voor foto-opslag maar af en toe nodig. Dan is de aanschafprijs van 399 dollar wel weer pittig. Je kunt de Picture Porter echter ook vullen met videofilmpjes en deze op het apparaat bekijken, en ook als mp3-speler is hij te gebruiken. Kortom, je hebt meteen een media-speler in handen.


Via een usb2-verbinding kunnen ook grote filmbestanden snel worden overgezet. Deze zijn op het 2 inch beeldscherm te kijken, maar ook via een televisie via de video-uitgang van deze handige gadget.


Vergelijkbare artikelen